SønderjyskE-streg til Hadsten

8. juli 2017 10:23 , af Kent Ballegaard

Den kun 19-årige stregspiller Lea Haaning Rømer skifter til Hadsten Håndbold den kommende sæson, og bliver dermed den anden spiller, der skifter denne vej i sommerpausen. Det er en forventningsfuld ung spiller, der ser frem imod tiden i sin nye klub.

 

”Jeg har valgt at spille i Hadsten, da jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben. Her prioriteres et godt træningsmiljø, hvilket jeg finder vigtigt for at kunne fortsætte min udvikling som håndboldspiller. Der er ingen tvivl om at det er en klub i udvikling, som går en spændende sæson og fremtid i møde, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg forventer, at vi som hold kommer til at være i den sjove ende af rækken. Dermed ikke sagt at det er en selvfølge. Det set up, den vilje og den intensitet jeg oplever til træningerne, gør at jeg ikke er i tvivl om, at vi vil indfri de forventninger og ambitioner klubben har. Personligt er min ambition at tilkæmpe mig en rolle på holdet. Jeg har haft en sæson hvor spilletiden har været begrænset, og det skal der ændres på”, udtaler Lea.

 

Cheftræner Kent Ballegaard er ovenud glad for at have fået tilført en tredje stregspiller til truppen, og glædes over at han har fået en endnu en ambitiøs ung spiller.

 

”Det er vores fjerde årgang 97 spiller vi har tilføjet truppen til den kommende sæson, så ikke nok med at vi har fået tilført en masse talent, så har vi også fremtidssikret i forhold til vores planer, og det er rigtig glædeligt. Lea er yderst ambitiøs og kommer fra et elitært træningsmiljø, og kender derfor de krav der stilles som eliteudøver. Hun har nogle rigtig fine kompetencer, som jeg glæder mig til at arbejde videre med. Vi er nu rigtig stærkt besat på stregpositionen, hvor Ida og Sara har trukket et enormt læs den forgangne sæson, og har derfor vurderet at det er godt for os med tre stregspillere i truppen. Det løfter træningsniveauet og konkurrencen, og det er til gavn for os alle. Lea besidder de rette værdier, og passer perfekt ind i vores klub”, afrunder en tilfreds cheftræner, der har sendt truppen på ferie, og samler dem igen d. 1. august.

 

Foto: SønderjyskE