Schøler glæder sig til den kommende sæson

18. juni 2017 09:50 , af Jonas Hooge

Den forgangne sæson bød på blandede følelser for Hadsten-backen, men den endte som bekendt ganske lykkeligt, og nu ser den hurtige bagspiller frem til en spændende sæson i Hadsten Håndbold.

 ”Sæsonen har været fyldt med følelser. Da den startede, vidste jeg ikke om jeg kom til at spille igen grundet min knæskade. Heldigvis endte det ikke som frygtet, men som ingen havde forudset. Det var en vild oplevelse at spille om oprykning, og en oplevelse vi gerne skulle gentage den kommende sæson. Jeg er utrolig stolt over, at jeg kunne være en lille del af den sidste sæson, og forhåbentlig kan jeg bidrage med en helt masse mere den kommende sæson. Jeg håber og forventer, at vi kan forsvare det stærke udgangspunkt, som vi endte sidste sæson med, og at jeg kan udvikle mig yderligere og få bygget ovenpå”, fortæller Schøler.

 Cheftræner for Hadsten Håndbold Kent Ballegaard er glad for at Schøler fortsat er en del af truppen, og har store forventninger til hende.

 ”Hun er en meget tempofyldt spiller med en enorm fandenivoldskhed. En spiller der ikke er bange for at få blod på knæene, og en spiller man slår sig på. Det var rigtig glædeligt for mig, at hun nåede tilbage på banen i den forgangne sæson, hvor hun gav flere prøver på hendes potentiale, og hun vil uden tvivl vokse yderligere. Hun har et uudnyttet potentiale, en enorm ærgerrighed, ja hun er en spiller der knokler helt vildt for det her, og de typer fortjener bare at få succes. Og så er hun jo en spiller der har været her i flere sæsoner, hvilket igen er et skulderklap til klubben og holdet.

 

 

Foto: Erik Laursen