"Raketten" klar til sin 5. sæson

9. juli 2017 10:54 , af Kent Ballegaard

Tina Thyssen er klar til endnu en sæson i Hadsten, og den lynhurtige højre fløj håber på endnu en sæson i toppen af rækken.

 

”Den forgangne sæson må siges, at have været en stor succes. Vi startede sæsonen med mange nye ansigter og på lidt vaklende ben, men vi fandt hurtigt hinanden og noget spil som fungerede rigtig godt. Det hele endte jo med den bedste placering i klubbens historie, og med oprykningsspil og nogle kampe jeg sent vil glemme. Derfor er forventningerne selvfølgelig steget, ikke mindst vores egne. Jeg håber og tror vi igen kan være med i toppen, hvor det er rigtig sjovt at spille. Jeg mener vi har et unikt samarbejde på holdet og stor opbakning fra klubben, byen og ikke mindst fanklubben – hvilket er med til, at det er lige den klub jeg har lyst til at spille i, og jeg tror at vi når langt den kommende sæson. Jeg håber at der kommer lidt mere stabilitet i mit spil, og at der bliver plads til en masse kontraløb og scoringer”, slutter højrefløjen, der i Vestjysk Bank Arena råbes op af speakeren som Tina ”Raket” Thyssen.

 

Cheftræner Kent Ballegaard ser glædeligt frem til endnu en sæson med sin højre fløj, der er iblandt de hurtigste i landet.

 

”Hun har jo hendes store force i kontrafasen med en helt ekstrem speed, og den skal vi have endnu mere ud af til den kommende sæson, da det er et helt fantastisk våben. Og så skal vi arbejde videre med hendes afslutninger fra hjørnet, og kan vi i fællesskab få løftet hende nogle procenter kan hun meget let gå en stor sæson i møde. Hun har forudsætningerne. Desuden er hun jo en af de ”gamle”, og det er naturligvis skønt at have disse kulturbærere fortsat i truppen, da de bidrager med noget rutine og know-how, som er uvurderligt for en ung trup som vores”, fortæller cheftræneren, og har dermed fået sat navne på sin 17-mand store trup til den kommende sæson.

 

”Vi har nu 17 mand i truppen til den kommende sæson, hvilket er flere end sidste sæson, men en nødvendighed i forhold til de ambitioner vi har. Desuden er konkurrencen øget, og det er kun sundt for alle. Desuden får vi etableret et U18 hold til den kommende sæson, som er et vigtigt skridt i forhold til at udvikle egne talenter, så overgangen fra ungdom til senior bliver mindre smertefuldt. Og jeg håber at der måske er en enkelt eller to, der har modet og evnerne til at snuse lidt til miljøet på 1. divisionsholdet den kommende sæson. Det vil glæde mig. Der udover har vi vores andethold i 3. division, og måske en enkelt også kan banke på derfra. Damehåndbolden blomstrer i hvert fald i Hadsten, og det er yderst positivt”, afrunder Ballegaard, der selv går i gang med sin anden sæson i trænerstolen i Hadsten.

 

Truppen i Hadsten Håndbold:

 

Målvogtere

Sara Kececi

Sofie Toft

 

Venstre fløje

Katrine Skipper

Laura Christiansen (Silkeborg-Voel)

 

Højre fløje

Tina Thyssen

Astrid Schultz (EH Aalborg)

 

Strege

Ida Sejr

Sara Kjærsgaard

Lea Rømer (SønderjyskE)

 

Bagspillere

Malene Mogensen

Josefine Orby

Amalie Angel (Skanderborg Håndbold)

Ditte Aaen

Christina Tønder (SønderjyskE)

Kristina Schøler

Sofie Ladekjær

Mia Skov

 

 

Foto: Erik Laursen