Mia Skov tager hul på sin 5. sæson i Hadsten

24. juni 2017 13:00 , af Kent Ballegaard

Hun er om nogen kulturbæreren i klubben, og derfor en vigtig brik i truppen. En spiller der har kæmpet med skader og til tider også siddet meget på bænken, men alligevel altid er der 100 % for holdet. Og hvem husker ikke hendes afgørende scoring i sidste sekund nede i Fredericia i den forgangne sæson…

 

”Sæsonen der gik var vel mere end godkendt – vi formåede at levere klubbens hidtil bedste placering. Samtidig var det vildt at mærke den opbakning, vi har fået hen over hele sæsonen, men specielt imod slutningen, hvor det hele kulminerede med mere end fuldt hus til oprykningskampen mod Ringkøbing. For mig personligt har det været en lidt hård sæson, men samtidig kan jeg se tilbage på en sæson, hvor jeg er kommet tilbage fra et sandt skadeshelvede, og hvor det alligevel er lykkedes mig, at få en afgørende rolle i nogle vigtige situationer”, fortæller Mia.

 

Cheftræner Kent Ballegaard ser frem til endnu en sæson med højrebacken.

 

”Selvom det ikke er blevet til så megen spilletid, har jeg alligevel haft stor tiltro til Skov. Hun besidder nogle kompetencer, som jeg stoler meget på, og som jeg på ingen måde er bange for at spille ud. Desuden har hun en vigtig rolle i truppen, som den mere erfarne spiller, der kender den daglige gang i hallen, og sammen med hendes gode humør, er hun derfor en rigtig god og trofast støtte for mig, og det sætter jeg pris på”, udtaler Ballegaard.

 

Bagspilleren ser selv frem til de kommende sæson med spænding og glæde.

 

”Vi må betegne os selv som nogle af favoritterne til at spille med om topplaceringerne. Det er en uvant rolle for os, men jeg tror og håber på, at vi kan leve op til forventningerne. Det vil kræve fight, sammenhold, ydmyghed og godt humør, men jeg er ikke i tvivl om, at vi som hold kan løfte opgaven”, slutter Mia Skov, der i øvrigt har en fortid i KIF/Vejen.

 

 

Foto: Erik Laursen