Ditte Aaen er kommet for at blive!

20. juni 2017 15:48 , af Kent Ballegaard

Den nordjyske pige har haft sin første sæson i Hadsten, og ser tilbage på et lærerigt år med både op- og nedture. Nu står hun foran endnu en sæson, og hun er klar til at sætte sit aftryk i den nye blå-orange spilletrøje.

 

”Sæsonen var over alt forventning. Nyt hold, ny træner, og for mig nye omgivelser. Man kunne have frygtet det værste, men vi fik vel næsten det bedste. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været en svær sæson for mig personligt. Forventninger som ikke blev opfyldt, en enkelt skade undervejs, og andre faktorer uden for banen, hvilket har gjort, at jeg ikke har spillet nær så meget, som jeg havde håbet på. Men til trods for dette har jeg været omgivet af skønne tøser, som bærer en igennem både de gode og dårlige tider. Et godt trænerteam, som ser dig både på og udenfor banen, og som stiller krav samtidig med at de rammer dig menneskeligt. Og sidst men ikke mindst har vi spillet i en fantastisk kulisse med kæmpe opbakning”, udtaler den unge bagspiller ganske åbent og ærligt om hendes første sæson i Hadsten.

 

For cheftræner Kent Ballegaard er det naturligvis glædeligt at Ditte fortsætter, og som for et år siden, håber han inderligt at potentialet snart vil komme til udtryk.

 

”Ditte har et enormt potentiale, men er en følsom pige som vi har snakket og arbejdet meget med, og i øvrigt også passet rigtig meget på. Nu er vi kommet igennem år et, og Ditte og jeg ved godt, at hun skal steppe op – vi skal simpelthen se det enorme potentiale hun besidder. Ja, hun skal faktisk lære at være mere egoistisk, og være ligeglad med alt det der ellers foregår i hallen. Hun skal bare skyde, som jeg siger”, fortæller Ballegaard med et smil på læben, men samtidig også med et glimt, der viser, at det virkelig betyder noget for ham, at hun vil opnå den succes hun har mulighed for.

 

Derfor er Ditte Aaen da også ganske klar i spyttet, når det kommer til snakken omkring den forestående sæson.

 

”Jeg glæder mig til endnu en sæson, hvor forventningerne ikke er blevet mindre, men blodet på tanden er blevet større. Vi skal vise hvem Hadsten er, og at sidste års resultat ikke bare var tilfældigt. Dette skal også afspejles i mit eget spil, som jeg håber at kunne forbedre en hel del. Der skal kæmpes på træningsbanen og præsteres i kampene. For mig handler det om at vise, at jeg er kommet for at blive, og sætte mit aftryk på det forhåbentlige gode resultat vi vil levere”, slutter Ditte Aaen.

 

 

Foto: Erik Laursen